ponedjeljak, 12. kolovoza 2024.

*****

Odlično, ovo se zove brzo i efikasno postupanje Policije. Pitanje je bi li se žurili da stvar nije postala viralna. Moja iskustva s njima su vrlo različita, neka su vrlo pozitivna, a neka baš i nisu. U životu sam doživjela i vrlo korektno postupanje Policije, ali i ono što nije za pohvalu.


Osobno sam prijavila prijetnju: obje ću ti noge polomiti i neće te više biti i nažalost koliko je meni poznatno nije poduzeto baš ništa.
Onog tko je to uradio (ne znam kako se zove ni tko je) vidim svaki dan da sjedi ispred mog ulaza.
Prijavljen je drugi slučaj, pokušaj ubojstva moje majke od strane druge osobe, ništa nisu ni tu poduzeli koliko je meni poznato.

Nadalje, prijavila sam i ženu koja je uz salvu uvreda huškala dobermana na mene u parku na Bačvicama gdje je dječje igralište. Koliko mi je poznato nije poduzetno ništa, ta žena još uvijek svaki dan tu dovodi dobermana i huška ga na prolaznike.

Prijavim svako ustaško U i nacistički križ koji vidim, ima nekoliko godina da se to ipak počelo rješavati, prije nije bilo tako.

Na Policiji i Državnom odvjetništvu su kaznene prijave i to protiv službenih osoba koje sam im dostavila, leže tu mjesecima.
Živi bili pa vidjeli kad će se to riješiti.

Krkani su nam godinama rušili zgradu u kojoj živimo i radimo i koja nije određena za rušenje, nikoga nije bilo briga.
Ovo sve naravno pričam o događajima samo u zadnjoj godini jer je život u Splitu punom krkana preživljavanje.

https://slobodnadalmacija.hr/split-i-zupanija/split/kineskinja-ugodno-iznenadena-brzom-akcijom-mup-a-i-uhicenjem-splicanke-koja-ju-je-pljunula-preplavljena-sam-osjecajima-1410858?fbclid=IwY2xjawEm5-lleHRuA2FlbQIxMQABHf7TwrmrKjNg7WHbpaMDZZULVY_4l93TrafoTA5jdjNfLQcr2E0X5fkKTw_aem_opsU0-tMUlPQCXwnctx6XQ

Svaka čast ovoj ženi koja je pokazala što rade krkani vulgaris. Krkanice su posebno opake.

Nema komentara:

Šufit